EPILARE DEFINITIVĂ LASER DIODĂ
eliminarea celulitei

MASAJ ANTICELULITIC

Masaj anticelulitic

Masajul anticelulitic are ca scop indepartarea celulitei, influenteaza metabolismul celular, sistemul glandular si eliminarea excesului de apa din tesut.

Acest tip de masaj are ca urmare imbunatatirea circulatiei sangelui, activarea sistemului nervos, in scopul eliminarii mai rapide a rezidurilor metabolice acumulate la nivel celular, un efect de drenaj limfatic local, astfel imbunatatindu-se elasticitatea, tonusul si tesuturile subcutanate. Pernutele de celulita inseamna retentie in exces din cauza dezechilibrului dintre estrogen, cel care creste retentia si progesteron, care stimuleaza eliminarea.

Maneverele de masaj anticelulitic sunt locale, au o viteza sustinuta si alterneaza de la manevre profunde la superficiale. Efectul anticelulitic al masajului este amplificat de folosirea anumitor produse anticelulitice. Numarul sedintelor de masaj se stabilesc in functie de tipul si gradul de celulita al fiecarei persoane.

DORESC O PROGRAMAREDORESC O PROGRAMARE
PRETURI

BENEFICIILE MASAJULUI ANTICELULITIC

  • Indepartarea celulitei
  • Imbunatatirea elasticitatii pielii
  • Imbunatatirea circulatiei
  • Efect de drenaj limfatic local
Despre mine

Kinetoterapeut cu experienta de peste 5 ani, ofer servicii de intretinere corporala: impachetari si diferite tipuri de masaj ( relaxare, terapeutic, anticelulitic, cu bete de bambus, roci vulcanice, magneziu )

Program

Luni-Vineri: 9 – 21

Contact

str. Turnu Rosu nr. 24, Cluj-Napoca, Romania
Email: contact@doracocis.ro 
Telefon: +4(0)758801613

© 2018 Toate drepturile rezervate | Politica de confidentialitate