EPILARE DEFINITIVĂ LASER DIODĂ
CE ESTE TERMOCUVERTA

Termocuverta sau patura termica este un dispozitiv non-invaziv folosit in termoterapie pentru a actiona ca o sauna locala prin sistemul ei inovativ de raze infrarosii.

Caracteristici termocuverta:

  • 3 zone de incalzire de pana la 85°C reglaj de temperatura separat pentru fiecare zona.
  • Incalzire independenta pentru fiecare zona (zona de sus on/off, zona de jos on/off, ambele zone on).
  • Temporizator in minute
CE ESTE TERMOTERAPIA

Termoterapia consta in infasurarea pacientei in termocuverta, care actioneaza de fapt ca o sauna locala ce poate ajunge la temperaturi foarte ridicate, de pana la 85 de grade Celsius.

Aceasta procedura duce la arderea extrem de rapida a tesutului adipos, cu grasime, producand slabirea in centimetri. De asemenea, prin termoterapie se realizeaza o crestere semnificativa a metabolismului celular si a procesului de transpiratie.

Termoterapia este un procedeu care produce efecte vizibile chiar dupa prima sedinta mai ales in combinatie cu alte tratamente : electrostimularea (clientei I se aplica mai intai electrozii dupa care este infasurata in termocuverta), impachetari cu geluri sau creme puternic reductoare, cu produse pe baza de namol sau alge marine. Sedintele de tratamente combinate (electrostimulare + termoterapie) duc la pierderea rapida in centimetri si produc rezultate vizibile intr-un timp relativ scurt

DETOXIFIEREA

Organismul uman este conceput pentru a elibera toxine si reziduuri chimice prin intermediul a diferite organe si procese care implica sistemele circulator si limfatic. Mediul in care traiti, alimentatia si nivelul ridicat de stres, cuplate cu un stil de viata sedentar, pot impiedica procesul de detoxifiere naturala.

Despre mine

Kinetoterapeut cu experienta de peste 5 ani, ofer servicii de intretinere corporala: impachetari si diferite tipuri de masaj ( relaxare, terapeutic, anticelulitic, cu bete de bambus, roci vulcanice, magneziu )

Program

Luni-Vineri: 9 – 21

Contact

str. Turnu Rosu nr. 24, Cluj-Napoca, Romania
Email: contact@doracocis.ro 
Telefon: +4(0)758801613

© 2018 Toate drepturile rezervate | Politica de confidentialitate