EPILARE DEFINITIVĂ LASER DIODĂ
Mens sana in corpore sano

Elibereaza-te de stres

Incearca sa te desprinzi de rutina ta zilnica, vino in locatia mea pentru a experimenta ce inseamna sa te relaxezi si destinzi
Despre mine

De ce ma recomand?

Pot sa zic ca sunt una dintre norocoase, fac ceea ce imi place. Am peste 5 ani experienta ca si kinetotorepeut cu mii de ore de experienta si sute de ore de curs acumulate. Ma interesez intotdeauna de ce este mai nou si mai bun pentru clientii mei, incerc sa ii ghidez si ajut sa isi imbunatateasca stilul de viata si sa se relaxeze cat mai bine posibil.
Momente speciale

Meriti sa te rasfeti!

Dedica-ti un moment de relaxare
Cristina V.

Tot ce pot sa zic e ca Dora e o profesionista si iti explica si te ajuta in cel mai mic detaliu, m-a ajutat sa slabesc si sa arat cum imi doresc, iti multumesc!

Cristina, Asistent contabil
Bya T.

Cine credea ca masajul cu bete de bambus este atat de perfect pentru corp...daca Dora nu ma batea la cap, nu aflam niciodata ca face minuni. Fetelor, va recomand!

Bianca T., Assistent Manager
Andreea Ghiba

Daca as putea, as sta ore intregi sa ma rasfete Dora! Adorm de fiecare data la masajul de relaxare <3

Andreea Ghiba, Model
Despre mine

Kinetoterapeut cu experienta de peste 5 ani, ofer servicii de intretinere corporala: impachetari si diferite tipuri de masaj ( relaxare, terapeutic, anticelulitic, cu bete de bambus, roci vulcanice, magneziu )

Program

Luni-Vineri: 9 – 21

Contact

str. Turnu Rosu nr. 24, Cluj-Napoca, Romania
Email: contact@doracocis.ro 
Telefon: +4(0)758801613

© 2018 Toate drepturile rezervate | Politica de confidentialitate